Close menu

Terugblik chauffeursdag 13 april

28/04/2024 #Logistic Association

Een dag gevuld met mooie verhalen, dromen en ervaringen. Tijdens de chauffeursdag hebben ze vanuit Olympia en Agere Opleidingen de mogelijkheid gecreëerd om te proeven hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. Zij boden een unieke kans om “een kijkje in de keuken te nemen” door zelf achter het stuur te kruipen, informatie in te winnen over de opleiding en kennis te maken met de instructeurs.

 

Non-stop hebben de lesvrachtauto’s gereden om iedereen deze dag met een ervaring rijker naar huis te sturen. Ook de kinderen keken vol verwondering hoe papa of mama achter het “grote” stuur kroop. Daarbij konden zij de dag dansend op de muziek, springend op de springkussens of rijdend op de skelters afsluiten.

Vanuit Olympia en Agère Opleidingen zorgen zij ervoor dat jij met vertrouwen en goede begeleiding het grootrijbewijs in ontvangst kunt nemen mét daarbij een gepaste baan in de transportsector! Al met al kijken zij terug op een zeer geslaagde dag, die absoluut voor herhaling vatbaar is!

Bekijk hier de aftermovie: 
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7189241190456713218 

Wil je ook vrachtwagenchauffeur- of chauffeuse worden? Meld je dan aan en neem contact op met Bas te Velthuis via b.tevelthuis@olympia.nl

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association