Close menu

Oplevering Distributiecentrum PLUS in Deventer van maar liefst 70.000 m²

29/04/2024

Het nieuwe distributiecentrum van PLUS in Deventer is door HBC recent opgeleverd. Het distributiecentrum, dat gebouwd is op basis van het BREAAM Excellent duurzaamheids ontwerpcertificaat, wordt de komende tijd verder ingericht. Medio mei gaan de eerste leveringen richting de supermarkten. 
 
 

Tony Vendrig, directeur Supply Chain PLUS: “Met de opening van dit nieuwe vers distributiecentrum ronden we de supply chain integratie van PLUS en COOP af. We kunnen de producten nu efficiënter, duurzamer en verser bij de klant krijgen. Daar doen we het voor!”
 
“DC Deventer is een state-of-the-art distributiecentrum dat voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Dat de bouw zo strak is verlopen is een groot compliment voor onze bouw- en ontwikkelpartner en alle onderaannemers.” aldus Björn Bertrand, directeur Vastgoed PLUS.
 
UNIEKE KANS
In het high-end distributiecentrum van PLUS Retail op het A1 Bedrijvenpark Deventer is nog een unit beschikbaar voor de verhuur. Deze hoogwaardige en duurzame unit bestaat uit ca. 14.972 m² warehouse en ca. 462 m² kantoorruimte en is per direct beschikbaar.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cushman & Wakefield. 

Contactpersoon: Roy Nieuwenhuis
Telefoon: 053 430 0900
Email: enschede@cushwake.com

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association